Etna

Så oprandt dagen hvor den lille familie besøgte Etna – eller Rumlehøj, som Emilia kalder den.
For rumle, det gjorde den. Vulkanen har været i udbrud hele ugen, så der var en begrænsning på hvor langt vi kunne komme op. Efter at have kørt op til ca. 2000m højde, tog vi kabelbanen og derefter en af de terrængående busser op til ca. 2700m højde. Udsigten var god, indimellem afbrudt af en forbipasserende sky, og så var det hele hvidt :-).
Karoline var ret fascineret af lavaen, og lommerne blev fyldte med lavasten til hjemturen.
Da vi havde set vulkanen, tog vi på stranden, spiste is og til sidst på dagen havde Maurizio, som vi bor hos, lavet en hel fantastisk middag til os – igen.
Alt i alt en dejlig, men også hård dag, specielt for de mindste.

I søndags var det “pigernes dag”. Vi tog ud til en adventure park i nationalparken ved Etna. Her skulle man kravle op i træer, kravle rundt i forskellige forhindringer og til sidst kure sig ned på svævebane. Der var lavet forskellige baner, så der var noget til både Karoline og Emilias størrelser og til voksne. Karoline blev så dygtig, at hun selv kunne hægte sig fast i sikkerhedsanordningerne og svæve rundt mellem træerne. Emilia overvandt sin indledende højdeskræk og kravlede selv temmelig langt op i et klatretårn for at rutsje ned.
De brugte al deres energi, og gik øjeblikkeligt omkuld da de blev lagt i seng 🙂

Vi forlader Sicilien i morgen efter at have været her i 17 dage. Vi har oplevet rigtig meget, og der er meget vi ikke nåede. Sicilien er stor!
Temperaturen hernede har været lavere end vi havde regnet med. De sidste to dage har her været dejlig varmt, men ellers har vi haft en trøje med når vi har været på tur.
Vi har oplevet stor gæstfrihed, rigtig god mad, spændende seværdigheder og har boet virkelig dejligt.

Lidt stemningsbilleder

I dag har vi haft bryllupsdag, vejret har været fantastisk, og vi har bare nydt en dejlig dag ved stranden.
I morgen morgen kører vi til Palinuro på fastlandet.

3 tanker om "Etna"

  1. Pigerne slægter deres mor vældigt på med de højder, de tør tage ☺ Ikke landkrabber som faster, der nok aldrig får kureret højdeskrækken. Seje piger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *