Barcelona

Vi er stadig i Barcelona… 😉
Sikke en fantastisk by!
Vi tilbragte 8 dage i en villa ca. en time fra Barcelona som det første vi gjorde her i Spanien. Det var et treplanshus med masser af plads, gode faciliteter,  og en hel masse legetøj da huset tilhører en børnefamilie.

Huset ligger på en bjergside i en lille by, L’ametlla,  nordvest for Barcelona, og der var meget fredeligt. Pigerne badede i den store pool meget af tiden når de da ikke hoppede på trampolinen, og der var god tid til at hygge og afslapning. Det var en rar måde at starte i Spanien på – vi følte os faktisk helt hjemme i huset. vandring i nærområdet var også virkelig lækkert.

Vi var også et par dage inde i Barcelona og en enkelt dag på stranden nord for Barcelona.
I Barcelona var vi i akvariet en dag. Der var alt fra hajer til søpølser. Underlige fisk, pingviner, store bklæksprutter osv. Det var en sjov tur.
For enden af Ramblaen står mimerne, og dem var pigerne ret vilde med. Der blev smidt penge i kassen hos et par stykker af dem.
Ellers masser af is, kaffe, vand og chokoladecroissanter (Ja, sidstnævnte er vidst den nye svaghed), lidt lokale vandreture m.m.

Men helt færdige med Barcelona var vi altså ikke, så vi er flyttet ind til byen og bor mere centralt nu i en lejlighed hos Sergio og hans familie. Det er et rigtig lokalområde her i Barcelona, og vi nyder cafeerne, markederne og legepladserne.

Her er meget (!) varmt i dagstimerne, det er faktisk for varmt. Midt på dagen er vi nødsaget til at fortrække indendøre i airconditioning, og først tage turene sent på eftermiddagen og legepladserne om aftenen.
Dagstimerne kan da heldigvis også bruges på stranden de dage vi vælger det 🙂

Der er også blevet fejret en 38 års fødselsdag. Vi startede morgenen med flere croissanter på tagterrassen ( vi har vores helt egen fuldstændigt vidunderlige tagterrasse) og derefter ind på Hard Rock Cafe for enden af Ramblaen. Pigerne syntes at cafeen var meget spændende og de voksne nød den gode mad og fantastiske stemning.

Vi har også nået forbi Gaudis Park Güell, og den store park Cituadell nede ved zoologisk have nær stranden. Igen meget varmt, så jo hurtigere man finder til stranden jo bedre!

Ellers rejser vi videre i morgen, lørdag – vi tager op i Pyrenæerne i en nationalpark og bliver der en lille uges tid. Der skal vandres og vi glæder os til naturoplevelser i bjergene efter 12 dage i og ved Barcelona. Der skulle også være lidt køligere.
Derefter tager vi til San Sebastian på Spaniens nordkyst for at opleve atlanterhavskysten og den berømte by. Det bliver sidste længere ophold på denne tur, derefter begynder hjemrejsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *